Abasteik või abatükk suvikõrvitsaga

Avaleht/Abasteik või abatükk suvikõrvitsaga

Abasteik või abatükk suvikõrvitsaga

Koostis (2-3 sööjale):

  • 300 gr mägiveise abalihatükki
  • 1,5 tl sibulapulbrit
  • 1,5 tl küüslaugupulbrit
  • külmpressitud oliiviõli
  • soola
  • musta pipart
  • 1 keskmine suvikõrvits
  • punt rukolalehti
  • sidrunimahla
  • parmesani juustu laaste

Valmistamine:

Sega sibula- ja küüslaugupulber, puista ühtlaselt lihale ning masseeri kergelt. Lase tunnike maitsestuda. Seejärel pintselda oliiviõliga ning grilli mõlemalt poolt 2 minutit. Tõsta grillilt, maitsesta soola ja pipraga, keera fooliumisse ning lase 10 minutit puhata. Viiluta suvikõrvits, pintselda oliiviõliga ning grilli kergelt mõlemalt küljelt. Lao vaagnale, puista peale rukolalehed ning juustulaastud, nirista üle sidrunimahlaga ning maitsesta soolaga.

Go to Top