
Mägiveise Tartarsaiad
Koostis (4 sööjale):
- 400 gr mägiveise abaliha
- soola
- musta pipart
- 1 keskmine sibul
- 150 gr marineeritud kurki
- 1 sl kappareid, lisaks serveerimiseks
- 2 sl Dijoni sinepit
- punt siledalehelist peterselli
- 1 sl Worcesteri kastet
- 2 munakollast
- külmpressitud oliiviõli
- haputaina saia
Valmistamine:
Haki liha peeneks, maitsesta soola ja pipraga ning tõsta jahedasse. Koori sibul, haki koos kurgiga peeneks. Sega juurde kapparid, Worcesteri kaste, munakollased, Dijoni sinep ning 3 sl jagu hakitud peterselli. Maitsesta kergelt soola ja pipraga. Kuumuta pannil õli ning prae serveerimiseks vajaminevad kapparid krõbedaks. Rösti saiaviilud. Tõsta saiadele kurgisegu, peale lihahaket. Puista peale krõbedad kapparid, nirista kergelt oliiviõliga üle ning serveeri kohe.